Berniaga @ Bisnes Tudung ? Boleh Untung Banyak ke ???

Dah adat manusia. Suka dengan perkataan “TAMBAH @ LEBIH”. Tambah kereta… tambah bini… opsss… sensitive tu… tambah pendapatan… nak Lebih wang… nak lebih masa… dan macam-macam lagi…
Mai sini klik-klik...




Kita semua sedar dan tahu bisnes @ perniagaan is pekerjaan yang dituntut dalam ISLAM. Hadis popular; 9/10 rezeki datang dari perniagaan. Yang penting adalah usaha yang berterusan. Gagal sekali tak bermakna gagal selamanya…

Jika anda berminat untuk memulakan bisnes tudung selendang/shawl ini tidak kira sama ada secara online di internet atau website, mahupun di pejabat atau di tempat kerja malah di rumah pun boleh, maka carilah pembekal secara borong untuk pelbagai jenis tudung.



Insyallah dengan usaha yang kekal mantap dan promosi yang berterusan di facebook dan blog, pasti mendapat pulangan yang baik.

1 comments:

comel-comel belaka...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...